Tunsori bob frumoase 2020. Modele la moda in acest sezon!

tunsori-bob-frumoase-2020-modele-la-moda

Tunsori bob frumoase 2020. Modele la moda in acest sezon!

Tunsoarea bob, care isi mentine trendul ascendent si in 2020 a fost inventata de mesterul francez Antoine de Paris si este o tunsoare ce a devenit preferata multora dintre femeile care isi doresc o tunsoare usor de intretinut, rafinata si la moda.

Celebritatile au indragit si ele acest stil, prezenta lor pe covorul rosu demonstrand acest lucru. Si este usor de inteles de ce. Odata adoptata o astfel de tunsoare structura fetei va fi accentuata, iar intreaga expresie a fetei va capata un aer chic si fresh.

Tunsoare bob este foarte moderna si poate fi realizata in diverse moduri, care mai de care mai interesante si in acord cu stilul si structura fetei viitoarei purtatoare. Poti opta pentru bob scurt sau bob lung, pentru bob cu cararea intr-o parte sau bob cu carerea pe mijloc.

Se poate opta pentru un bob cu breton sau fara. In ceea ce priveste bretonul acesta poate fi unul franjurat, care sa emane un aer tineresc, sa accentueze intreaga fata si sa confere dinamicitate intregii tunsori. De asemenea se poate opta pentru un bob asimetric, cu suvite asimetrice sau un bob drept, sofisticat care sa confere volum si echilibru intregului chip.

Persoanele indraznete se pot juca si cu culorile. O tunsoare bob va fi pusa in evidenta si mai mult cu ajutorul unei culori puternice, cum ar fi rosu, mov sau roz. Este o schimbare radicala, pe care multe femei nu sunt dispuse sa o faca. Insa daca te hotarasti trebuie sa porti o astfel de tunsoare cu incredere si atitudine.

Suntem de parere ca un machiaj potrivit trebuie sa insoteasca tunsoare bob, punand-o astfel intr-o lumina favorabila.

Tunsori bob frumoase 2020. Ce se poarta in acest sezon!

Bob a devenit o coafura favorita multe dintre celebritatile de peste ocean. Astfel, vedete precum pentru Victoria Beckham, cantareata Rihanna, actritele Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Emma Stone, Lily Collins, Gwyneth Paltrow, Kira Knightley, modelul Carly Kloss si multe alte celebritati sunt adesea vazute abordand acest tip de tunsoare rafinata si fresh, la moda si in 2020.