30 Modele Unghii Roz – cele mai reusite idei pe care cu siguranta ai vrea sa le incerci!

modele-unghii-roz(19)

Unghiile roz sunt fabuloase. De la roz deschis sau roz pal, la roz inchis sau fucsia, nuantele sunt multe si care mai de care mai reusite!

Cine nu a avut macar o data unghiile roz sa ridice mana sus! 🙂 Eu sunt de parere ca orice femeie indrageste aceasta culoare si nu de putine ori si-a aplicat un lac intr-o nuanta mai inchisa sau mai deschisa.

Usor de asortat, manichiura roz arata minunat si te binedispune instant. Cu sclipici, paiete, margele, cu folie de transfer sau aplicatii florale, modelele de unghii roz pot fi realizate in combinatii diferite si inedite.

O manichiura roz transmite ideea de gingasie, pare ingrijita si moderna. De asemenea este versatila si oricine isi poate gasi nuanta preferata, avand in vedere diversitatea acestora.

Cu gel sau oja semipermanenta, lungi sau scurte, patrate sau ovale, unghiile roz arata bine indiferent de ce alegem.

Daca nu vrei sa pastrezi unghiile simple poti folosi abtibilduri sau stickere, tatuaje, stampile sau diverse ornamente pentru un design inedit.

Inspira-te din lista noastra de modele si alege ceea ce te reprezinta cel mai bine!

Te invitam in cea mai mare comunitate a iubitoarelor de unghii de pe Facebook! Inscrie-te in grupul ACESTA, in care poti vedea alte modele de unghii, poti cere sfaturi sau ajutor pentru realizarea manichiurii sau poti sa iti prezinti propriile lucrari!