25 Modele unghii cu gel de vara la moda in 2022

modele-unghii-gel-de-vara
modele-unghii-gel-de-vara

Suntem in plin sezon calduros, prin urmare trebuie sa fim atente la tendintele din acest sezon in materie de modele de unghii cu gel de vara.

Culorile neon si cele pastel sunt cele mai cautate in aceasta perioada, prin urmare am pregatit pentru tine o selectie de poze cu modele de unghii de vara, din care sa te inspiri pentru urmatoarea ta vizita la salon.

Modele unghii cu gel de vara la moda in 2022

Verdele neon este una dintre cele mai frumoase nuante care merita a fi purtata pe unghii in aceasta vara.

Este o culoare vibranta, foarte vesela si care te binedispune imediat. Daca nu iti este teama sa porti culori puternice alege sa porti o manichiura de vara in aceasta nuanta.

Daca ti se pare prea mult poti alege sa iti colorezi doar cateva unghii verde neon, iar pentru restul sa alegi un alb laptos ori o culoarea naturala. Aceasta combinatie va fi foarte reusita!

Modele unghii de vara colorate

Daca iubesti culorile este timpul sa indraznesti si sa ii propui manichiuristei sa iti realizeze o manichiura cu unghii de vara colorate. Alege galben, fucsia, portocaliu sau albastru!

Poti merge mai departe si poti opta pentru picturi cu fructele specifice verii: pepene, cirese, lamai.

Iata cateva poze cu astfel de modele de unghii cu gel de vara:

Modele unghii gel vara 2022

Culoare, culoare, culoare! Acesta este cuvantul de baza pentru aceasta vara!

Culori neon sau pastelate, modele discrete sau opulente, culori tari si vibrante, nu ne dam inapoi de la nimic in acest anotimp al veseliei si al zambetelor, al petrecerilor in aer liber, pe plaja sau in club!

Tu ce culori alegi pentru manichiura din aceasta vara? Daca inca nu te-ai hotarat iti lasam mai jos peste 10 imagini care te pot inspira!