50 Modele superbe de unghii de vara. Trebuie sa incerci unul dintre ele!

Vara tocmai a inceput, iar editorii ivank.ro au decis sa te inspire in alegerea unor modele de vara pe care sa le folosesti in realizarea manichiurii tale.

In acest articol ai 50 de modele de unghii in nuante superbe pe care sa le incerci vara aceasta! De la unghii simple, in culori pastelate de roz, galben, verde la unghii in culori puternice, cu aplicatii si modele care sa te duca cu gandul la mare, soare si nisip!

Inspira-te din propunerile noastre si realizeaza o manichiura inedita, cu care sa iesi in evidenta in acest sezon.

Completeaza-ti unghiile cu accesorii specifice sezonului estival sau opteaza pentru elemente pictate precum palmieri, fructe de vara, pepeni, scoici sau orice alt lucru care sa te duca cu gandul la mare si la soare!

Vara aceasta poarta unghii colorate. Alege geluri UV sau oje semipermanente in culori vesele, care sa te binedispuna si sa iti coloreze ziua!

Te invitam in cea mai mare comunitate a iubitoarelor de unghii de pe Facebook! Inscrie-te in grupul ACESTA, in care poti vedea alte modele de unghii, poti cere sfaturi sau ajutor pentru realizarea manichiurii sau poti sa iti prezinti propriile lucrari!