26 Modele de unghii inchise la culoare. Descopera frumusetea acestor manichiuri!

modele-unghii-inchise-la-culoare(12)

Manichiura cu oja semipermanenta sau geluri UV, inchise la culoare este un trend foarte la moda si cu efect puternic.

Nu toate doamnele si domnisoarele au curajul sa poarte o astfel de oja pe unghii. Persoanele care opteaza pentru o astfel de manichiura sunt persoane cu o puternica incredere in ele si in stilul lor.

Variantele de culori sunt numeroase. In cazul in care negrul ti se pare prea indraznet poti opta pentru burgundy, mov pruna, grena, maro, albastru sau verde inchis. Manichiura inchisa la culoare avantajeaza orice forma de unghii si este de mare impact.

Nu mai putin interesant va arata pe unghiile dvs tehnica ombre sau negative space. Aceste tehnice sunt ideale pentru doamnele care nu vor o unghii inchise la culoare simple, ci vor sa adauge un plus de efect.

Adauga paiete, sclipici, margele, folie sau foloseste-te de abtibilduri, stampile si picteaza una dintre unghii cu modele abstracte sau cu flori, pentru ca manichiura ta sa iasa si mai mult in evidenta.

Te invitam in cea mai mare comunitate a iubitoarelor de unghii de pe Facebook! Inscrie-te in grupul ACESTA, in care poti vedea alte modele de unghii, poti cere sfaturi sau ajutor pentru realizarea manichiurii sau poti sa iti prezinti propriile lucrari!