50 Modele de tunsori bob scurt, mediu si lung. Poze cu tunsori bob filat, in scari sau asimetric!

modele-tunsori-bob-scurt-mediu-lung-filat-in-scari(1)

Vezi o selectie interesanta de poze cu modele de tunsori bob scurt, mediu si lung, potrivite in 2020.

Tunsoare bob este alegerea perfecta daca iti doresti o tunsoare mereu la moda si trendy. Este potrivita atat pentru persoanele cu firul de par gros, cat si pentru cele care au firul de par subtire. In functie de stilul de bob ales, acesta poate conferi volum parului si ii poate adauga textura.

Modelele de tunsori bob sunt versatile si frumoase indiferent de stil. Cand vorbim de tunsorile bob vorbim de mai multe feluri si lungimi: de la tunsori bob scurt si mediu, la tunsori bob lung, de la tunsori bob asimetric, cu breton pe o parte la tunsori bob filat, in scari.

Modele tunsori bob scurt

Tunsoare bob scurt este una tinereasca, usor de intretinut si aranjat. Alege o astfel de tunsoare daca doresti sa iti ascunzi varsta si sa te simti tanara. Aerul fresh si trendy conferit de o tunsoare bob scurt va fi usor de remarcat, iar tu nu vei trece neobservata.

modele-tunsori-bob-scurt-2020

Modele tunsori bob mediu

Atunci cand te decizi sa optezi pentru o tunsoare bob mediu poti alege intre bobul clasic, drept sau cel asimetric. Te poti juca cu lungimea acestuia, poti opta pentru suvite lungi in partea din fata. Totul tine de stilul tau si de lookul pe care vrei sa il obtii. Un look elegant si curat sau unul jucaus, usor dezordonat.

Modele tunsori bob lung

Modele tunsori bob asimetric

In acest caz lucrurile stau simplu: bobul asimetric are o parte mai lunga si o parte mai scurta. Este o tunsoare bob care trebuie purtata cu incredere si atitudine, astfel incat sa te asiguri ca te reprezinta.

Daca inca nu esti decisa sa abordezi o astfel de tunsoare sau sigura ca te-ar avantaja tunsoare bob iti sugeram sa te sfatuiesti cu persoana care se ocupa de parul tau. Din multitudinea de modele de tunsori bob disponibile cu siguranta o vei gasi pe cea care te reprezinta, care sa isi avantajeze forma fetei si sa iti scoata in evidenta trasaturile.

De ce aleg multe persoane sa se tunda bob? Pentru ca este o tunsoare mereu la moda si usor de aranjat. Nu implica mult efort si timp sa iti aranjezi parul dimineata spre exemplu, cand esti pe fuga. Uscatorul si peria sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a-ti aranja tunsoare bob.

Ce beneficii ai daca alegi unul dintre modelele de tunsori bob?

  • Parul tuns bob arata bine indiferent daca este coafat sau nu. Il poti doar pieptana si astfel ai o tunsoare care se aseaza frumos si fara sa fie coafata.
  • Daca ai parul subtire bobul in straturi este potrivit tipului tau de par. Iti va conferi volum si structura.
  • Un bob inversat este perfect pentru femeile cu par des, pentru ca se aseaza natural si mentine volumul parului.
  • Persoanele cu fruntea inalta pot opta pentru un bob cu breton, care ascunde defectele si scoate in evidenta partile bune.
  • Persoanele cu fata in forma de inima sau ovala, cu parul des trebuie sa opteze pentru un bob inspirat din stilul anilor 60.