Tineti cont de machiaj cand va alegeti rochia de seara

Tineti cont de machiaj cand va alegeti rochia de seara

O combinatie perfecta intre un stil vestimentar si un machiaj de calitate este intotdeauna cheia succesului intr-o aparitie de exceptie, indiferent de natura evenimentului la care urmeaza sa fim prezente.

machiaj-rochie-de-seara

Fie ca este vorba de un eveniment simplu organizat de prieteni sau rude, ori ca este vorba de un eveniment major pe plan profesional, trebuie sa alegem cu grija rochia ce urmeaza sa o purtam dar si modelul de machiaj si coafura pe care le vom avea.

Rochii de seara modele simple, asortate cu un machiaj minimalist

Prima optiune pentru doamnele si domnisoarele care nu obisnuiesc sa iasa prea mult in evidenta, ar fi o rochie pe culori simple, negru sau alb cu negru, la care adaugam un machiaj minimalist, intr-o singura culoare, care aproape ca nici nu va fi observat. In acest mod nu vom fi centrul atentiei, dar in acelasi timp vom avea si o prezenta placuta pe toata perioada evenimentului la care participam.

Acest stil se pliaza cel mai bine persoanelor care sunt la inceput la astfel de petreceri si care trebuie sa fie cat mai simple. Coafura de asemenea nu trebuie sa fie prea tipatoare, doar un pic arantaj parul, dar nimic special.

Un machiaj mai aprins pentru rochiile de seara in culori vii

Daca suntem deja obisnuite sa iesim in evidenta la fiecare eveniment la care participam, sau suntem de fel o persoana foarte populara care-si permite sa mearga pe o linie vestimentara ceva mai excentrica, atunci vom alege o rochie de seara in culori cat mai vii si o vom combina cu un machiaj profesional la fel de colorat si complex.

De obicei pentru un astfel de machiaj este indicat sa mergem la un salon profesional si sa nu ne complicam cu un mix format acasa. Este posibil ca modul in care noi stim sa ne machiem acasa sa nu fie suficient si sa facem ceva chicios.

Aveti grija ce culori merg in combinatii cat mai bine, eventual puteti sa va documentati de pe site-uri de specialitate sau chiar din reviste de moda.

Tipuri de rochii inflorate cu un machiaj ceva mai deschis

Pentru ca anul acesta se poarta destul de mult rochiile inflorate in stilul Hawai, acestea sunt foarte potrivite pentru petrecerile si evenimentele in care vrem sa aratam ca stim destul de multe despre moda anului 2019. Cu siguranta cei care sunt si ei documentati pe acest segment vor aprecia tinuta noastra si isi vor da seama ca ne pricepem la moda.

Trebuie sa vem grija ce tip de machiaj folosim, preferabil un machiaj profesional si pe cat posibil sa ne indreptam atentia catre un model in culori cat mai deschise, acestea fiind cele mai potrivite tipuri de machiaje care merg in versiunea vestimentara Hawai.

Pe langa aceste aspecte, putem asorta si in alt fel vestimentatia cu machiajul, astfel ca putem sa ne asortam chiar cu incaltamintea care o avem, cu o curea sau cu gentuta din mana, cu specificatia ca va trebui sa avem acel element vestimentar tot timpul cu noi, pentru a nu iesi din tiparul modei.

Tutorial makeup pentru o rochie rosie

Tutorial makeup pentru o rochie neagra

Lasă un comentariu