Recomandare: Lampa unghii ieftina UV Led 48W – LUXORISE Germania

lampa-uv-led-ieftina-buna-48w

In ultima perioada, pe grupul de Facebook pe care il gasiti la acest link (si in care te invit sa te inscrii, asta daca nu ai facut-o deja 🙂 ) apare din ce in ce mai des intrebarea ce lampa ieftina de unghii recomanda membrele comunitatii, astfel incat am decis sa adun parerile si raspunsurile in acest articol.

In felul acesta va fi mai usor pentru toata lumea sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare.

Majoritatea fetelor din grup, pasionate de unghii au recomandat modelul de lampa UV LED 48W Digital Expert – LUXORISE Germania.

lampa-unghii-ieftina-uv-led-48w-luxorise

VEZI PRET

Unul dintre motivele principale pentru care aceasta lampa este atat de indragita este faptul ca are o putere de 48W, lucru care ajuta la uscarea rapida a ojelor semipermanente sau a gelului de unghii, in 30 de secunde.

Cu o reducere de 59%, acest model de lampa UV Led 48W este ieftina, fiind accesibila pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare pentru o astfel de investitie.

Un alt plus al acestui model de lampa pentru manichiura il constituie designul deosebit, astfel ca orice tip de activitate privind uscarea manichiurii si pedichiurii poate fi finalizata cu lejeritate. Din momentul in care mana sau piciorul este introdus in lampa de unghii, aparatul profesional se va activa automat datorita senzorului de miscare incorporat. 

Si nu in ultimul rand, durata de viata. Aceasta are o durata de viata estimata la 50,000 ore (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi).

Mai jos iti las un clip video cu instructiuni de utilizare a lampii Luxorise 48W: