Idei superbe pentru unghii albastre. Top 20+ de modele extraordinare!

modele-unghii-albastre(13)

Te numeri printre femeile carora le plac unghiile albastre? Daca raspunsul tau este afirmativ atunci cu siguranta iti vor placea modelele de unghii albastre pe care ti le propunem in acest articol.

Inspira-te din recomandarile noastre si gaseste modelul preferat in urmatoarele idei pe care ti le punem la dispozitie. Avem peste 20 de modele de unghii albastre, care sa te ajute sa adaugi culoare manichiurii tale!

Culoarea albastru este asociata cu calmul, serenitatea si spiritualitatea. Albastrul este regasit in culoarea cerului, a apei, iar in astrologie este asociata cu zodia Varsatorului.

Unghiile albastre ies in evidenta de fiecare data. Combina-le cu diverse tehnici si accesorii pentru unghii astfel incat sa obtii un efect WoW.

Adauga sclipi, paiete, margele sau folie pe unghiile tale si transforma-ti manichiura intr-o adevarata opera de arta.

Pentru femeile care prefera o manichiura originala, expertii recomanda combinarea albastrului cu nuante naturala sau cu oja alba, folosirea unor tehnici precum half moon, ombre sau french imbinate intr-un singur design.

Alegerea depinde de tine si de stilul tau!

Orice nuanta de albastru ai alege un lucru este cert: unghiile albastre arata superb si cu siguranta vor impresiona de fiecare data.

Te invitam in cea mai mare comunitate a iubitoarelor de unghii de pe Facebook! Inscrie-te in grupul ACESTA, in care poti vedea alte modele de unghii, poti cere sfaturi sau ajutor pentru realizarea manichiurii sau poti sa iti prezinti propriile lucrari!