Cea mai buna pila electrica de unghii cu gel

pila-electrica-buna-luxorise

O pila electrica buna pentru unghiile cu gel nu trebuie sa iti lipseasca din dotare.

Fie ca vrei sa o folosesti pentru uz personal, fie in scop profesional iti recomandam unul dintre cele mai apreciate modele de catre cliente.

Este vorba de modelul: Pila Electrica Portabila Revolution Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM

pila-electrica-unghii-gel-buna-profesionala-functionare-utilizare

VEZI PRET

Indiferent daca cauti pareri pe grupurile de Facebook sau pe forumurile de specialitate, vei observa cu siguranta, din comentariile utilizatoarelor cat de apreciat este acest model.

Plusurile pe care le-au remarcat persoanele care recomanda acest model de freza electrica portabila pentru manichiura sunt:

  • model silentios, nu scoate sunete deranjante si nu vibreaza;
  • bateria tine foarte mult, aproximativ o saptamana, in conditiile in care este utilizata pentru 3-5 cliente/zi;
  • nu se incalzeste, iar mandrina este destul de usoara, fapt ce permite utilizarea ei cu mai multa indemanare;
  • freza electrica Revolution Elite Luxorise are viteza de pana la 35.000 RPM, fiind astfel un model puternic, care te va ajuta sa indepartezi cat mai usor gelul de pe unghii;
  • are o forma ergonomica si dimensiuni mici, putand fi usor de transportat daca trebuie sa te deplasezi la domiciliul clientelor tale;
  • poate fi utilizata atat de dreptaci, cat si de stangaci.

Pila Electrica Portabila Revolution Elite – LUXORISE Germania cu 35.000 de rotatii poate fi folosita pentru: pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire, crearea patului unghial.

Mandrina cu care vine la pachet este acoperita cu un invelis de silicon si are un varf subtire ce functioneaza fin, fara vibratii.

Pila vine la pachet cu: mandrina, 6 buc Varfuri de polizare, 6 buc Capete de slefurire si manualul de utlizare.

Mai jos iti prezint un video cu instructiuni de asamblare a acestui model de pila electrica pentru unghiile cu gel, poate te ajuta, in caz ca decizi sa iti comanzi acest model pe care il poti achizitiona de aici.

Ai intrebari? Ni le poti lasa in comentarii sau pe grupul de ajutor de pe Facebook pe care il poti accesa la acest link. Aici gasesti sfaturi si pareri utile de la membrele comunitatii!