Cea mai buna lampa de unghii UV LED pentru incepatoare si uz personal

In ultima perioada, pe grupul de Facebook pe care il gasiti la acest link (si in care te invit sa te inscrii, asta daca nu ai facut-o deja ­čÖé ) apare din ce in ce mai des intrebarea care este cea mai buna lampa de unghii UV LED, pentru incepatoare sau pentru uz personal, iar membrele comunitatii au raspuns, astfel incat am decis sa adun parerile si raspunsurile in acest articol.

In felul acesta va fi mai usor pentru toata lumea sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare.

Modelul castigator este: Lampa de unghii UV LED SUN5 Cu Afisaj, Putere 48 wati si Aprindere Automata la introducera mainii.

VEZI PRET

Cu 96 de reviewuri, dintre care 72 de 5 stele si cu o nota de 4.75 din 5, lampa SUN5 este considerata de multe dintre persoanele care au cumparat-o deja o lampa foarte buna pentru uz personal sau pentru incepatoare, o lampa de calitate si ieftina, care merita investitia.

Plusurile cel mai des mentionate pe forum de catre utilizatoare sunt:

  • Putere mare de uscare. Lampa are 48W, lucru care permite uscarea gelurilor si a ojelor semipermanente, indiferent de firma lor in timp scurt, fiind dotata cu temporizator de 10, 30, 60 si 99 secunde.
  • Poate fi utilizata atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, deoarece are tavita detasabila.
  • Este dotata cu senzor,  se aprinde automat cand introducem mana sub lampa, iar la indepartarea mainii se stinge.
  • Durata de viata crescuta, usor de folosit si de manevrat. Aceasta are o durata de viata estimata la 50,000 ore (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi).
  • Design compact si atragator, pret accesibil.

Minusurile pe care le-au mentionat utilizatoarele sunt:

  • Cablul prea scurt, lucru care poate fi insa rezolvat cu ajutorul unui prelungitor.
  • Sunetul de mica frecventa poate fi deranjant pentru unele persoane.